Bij Fashion Eyes is er alle keuze in contactlenzen

Tijdens het sporten geen last van aangeslagen glazen of een beperkt zichtveld? Kies voor het gemak van contactlenzen! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment daglenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, harde lenzen, nachtlenzen en zelfs medische lenzen. Wij werken merk onafhankelijk en kunnen bij elke fabrikant terecht voor de beste keuze voor uw ogen.

Daglenzen met een optimaal gebruikersgemak?
Die vindt u bij Fashion Eyes. Wij begrijpen dat een contactlens prettig moet zitten. U moet niet eens doorhebben dat u een lens in heeft. In ons assortiment vindt u daarom verschillende daglenzen met uiteenlopende eigenschappen. Onze specialist kijkt graag met u mee welke lenzen het beste bij uw ogen passen. Zo geniet u van een daglens die écht goed zit.

Fashion Eyes Hilvarenbeek opticien

Maandlenzen
Maandlenzen zijn zachte contactlenzen die u maximaal een maand kunt dragen. Door de eigenschap en de samenstelling van het materiaal hebben maandlenzen een hoog gebruikerscomfort. Een prettige eigenschap waar u dagelijks profijt van heeft. Het is de meest gekozen type lens door zijn prijs-kwaliteit verhouding.

Fashion Eyes Hilvarenbeek opticien

Multifocale lenzen
Wilt u zowel dichtbij als veraf goed kunnen zien? Dan zijn multifocale lenzen de perfecte keuze voor u. Dit type contactlens zorgt dat u op alle afstanden goed kan zien. Ideaal als u eigenlijk uw leesbril over uw contactlenzen moet gebruiken, maar het gebruikersgemak van lenzen wilt behouden. Tegenwoordig zijn er zelfs maandlenzen met cilindersterkte en leesgedeelte.

Nachtlenzen
Een nachtlens is een contactlens die uw ogen ’s nachts corrigeert, zodat u overdag geen bril of lenzen nodig heeft. Fijn voor mensen die een actief leven hebben en veel zwemmen, of wanneer je je zachte lenzen niet goed kan verdragen in een stoffige of droge omgeving. Nachtlenzen zijn geschikt voor met een sterkte tussen de -0.75 en -5.00.

Harde lenzen
Harde lenzen zijn zogenaamd ‘vormstabiele’ contactlenzen die bekend staan om hun langere levensduur en het scherpe zicht. Met harde lenzen kunnen alle sterktes gecorrigeerd worden. Deze contactlenzen hebben een iets langere gewenningsperiode, maar hebben als voordeel dat ze één tot meerdere jaren meegaan. Zo zijn harde lenzen een relatief goedkope keuze met een prima zicht.

De beste keuze voor uw ogen?
Kiest u voor lenzen, dan wilt u wel zeker weten dat deze perfect bij uw ogen passen, dit doen we met de meest moderne apparatuur. Om dit te controleren, kunt u bij Fashion Eyes terecht voor een oogmeting door een gediplomeerde contactlensspecialist.

Voor een goed advies en aanmeting van lenzen adviseren wij u om een afspraak te maken.

Fashion Eyes brillen Hilvarenbeek