Bij Fashion Eyes kunt u terecht voor een modieuze bril en de nieuwste trends op het gebied van brillen.

Een bril kiezen is een unieke ervaring. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee presenteren wij u graag onze collectie van uiteenlopende merken.

Met een eerlijk advies en uw wensen in ons achterhoofd kunt u rekenen op een bril die bij u past. Er zijn monturen in titanium, goud, stainless steel, kunststof en nog veel meer. Er is een grote keuze in diverse merken die van zo’n goede kwaliteit zijn dat op al onze monturen één jaar lang 100% garantie zit.

Fashion Eyes Hilvarenbeek opticien
Fashion Eyes Hilvarenbeek opticien

Omdat de stijl en look van je bril net zo belangrijk zijn als de kwaliteit van het montuur werken we met degelijke merken, zoals de titanium monturen van Coblens en Blackfin. De kunststofmonturen zien we veelal gemaakt van acetaat met oneindig veel mogelijkheden als je kijkt naar kleur en patronen.

Komt u rustig even kijken en voel u tot niets verplicht. U vindt bij ons een steeds wisselende dames,- heren- en kindercollectie, gedurende het hele jaar door komen er bij ons nieuwe brillen binnen.

Fashion Eyes Hilvarenbeek. Altijd de beste kijk op de juiste bril.

Fashion Eyes brillen Hilvarenbeek