Silhouette Essence brillen: iconisch minimalisme

We hebben weer een hele grote collectie Silhouette brillen op voorraad. De brillen staan bekend om hun lichtgewicht en dunne designs. Kom je ze passen?

100% topkwaliteit en uniek comfort, daar staat de nieuwe collectie Essence voor van Silhouette.
Met het oog op comfortabele en ergonomische pasvormen zitten deze brillen als gegoten. De smalle onderdelen vormen de essentie van de bril en past daarom in een verfijnde en sportieve levensstijl. De opvallende lijn op de brilveren maakt de look mooi af. Ofwel, een randloze bril waar functionaliteit én modieuze vormen samenkomen.

Aantrekkelijke kleuren
De Essence brillencollectie bestaat uit twaalf prachtige kleurencombinaties. U vindt vast en zeker een kleur die bij uw huidskleur past! Voor de elementen in titanium is er een keuze uit een matte of glanzende afwerking. De damesbrillen zijn verkrijgbaar in felle kleuren als: Rosé Spirit, Team Motion, Green Balance, Silky White, Soft Amber en Ultra Violet. Voor de heren hebben we het volgende in huis: Cool Blue, Easy Brown, Downtown Red, Blue Relax, Black Style en Black Spirit. Nog een leuk detail van dit montuurtje is dat u de lijn in de veer kunt afwerken met een metallic effect. Maak de bril dus helemaal naar uw wens!

Licht van gewicht en een perfecte vorm
De brillen zijn gemaakt van een duurzaam en zeer flexibel materiaal: SPX®+, speciaal door Silhouette ontwikkeld. Hoogwaardig titanium en superieur SPX®+ komen naadloos samen boven uw jukbeenderen. Verder staan de monturen voor een perfecte verhouding en casual chic look. De collectie bevat alle vormen en maten, van rond tot vierkant. Twee vormen springen direct in het oog: een bijzondere cat-eye bril met een rosékleurige gradatie en een achthoekig model met een gradatie in grijstinten.