Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
Fashion Eyes  


Nieuwtjes uit brillenland
 

Moeite met in slaap komen? Dit zou de oplossing kunnen zijn

Het is u vast al bekend, de nieuwe blue lense technologie. Ook ReadLoop is deze weg in geslagen met haar nieuwe Digital Glasses. Het glas in deze brillen is in staat u te beschermen tegen de slechte effecten van blauwlicht.

Verder filtert het glas 100% van de UVA/UVB-straling, en 30% van de golven tussen 400 en 450 nanometer. Een dun laagje gemaakt met magnesium fluoride, wat zowel op de voor als de achterkant van de lens zit, reflecteert de straling van blauw licht.
Gemiddeld zitten wij als mens zes uur per dag achter een scherm. Blauw licht kan ervoor zorgen dat de melatonine aanmaak beïnvloed wordt, wat op zijn beurt weer gevolgen heeft voor uw slaap, eetpatroon en gewicht. Voorkom vermoeidheid en kies ook voor de Digital Glasses van ReadLoop.
 


DRIE BRILLEN TRENDS NAJAAR 2016/2017

Denim
Ook dit najaar kunnen we niet om denim heen. Van navy chic tot romantisch bohemian en denim-on-denim: alles mag! Rock de denim look en draag hierbij een blauw of bruin montuur.


Forest
We gaan terug naar eenvoud dit najaar: sereniteit en natuur zijn het nieuwe luxe en dat zien we ook terug in fashion en accessoires. Verschillende tinten groen, gecombineerd met zachte vormen, zorgen voor een veelzijdige en uitgesproken look.


Industrial elegance
Natuurlijke elementen, minimalisme en vintage spelen een hoofdrol bij de industrial urban look. We gaan van grote zwarte kunststof monturen weer terug naar de verfijnde metalen frames.


 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Bezoek onze Facebook pagina